Harzentur 2020 med ÅMC.

Vores Harzentur er flyttet til den 12. - 16. august på grund af corona situationen. Vi skal som de sidste 6 år bo hos Hotel Hecker i Braunlage. Turen inkluderer 4 overnatninger i dobbeltværelser, 4 gange morgenmad og 4 gange 3 retters aftensmenu . 

Da vi ikke, som tidligere vil stå i den situation, at vi skal afbestille værelser i sidste øjeblik, har vi besluttet, at tilmelding i år først er gældende når der er overført det fulde beløb på 1500 kr pr. person til klubbens konto 68801089787. Vi har reserveret hele hotellet, som vi har på hånden indtil 01.06.2020, herefter bliver de værelser der ikke er behov for, afbestilt og tilmelding lukket.

Frau Hecker har tilbudt at hun vil lave mad til os igen, som tidligere har gjort. Hvis det sker vil prisen være 1500 kr pr. Som vi har gjort de sidste par år, foregår transporten i privat biler. Der er mange muligheder for at spise frokost nede i Braunlage, til billige penge. Dem der ligger bil til får 500 kr af klubben til dækning af slidtage på bilen hvis man fylder den op (min 3 personer). Dem der er i bilen deler om brændstoffet. 

Vær opmærksom på at der opkræves en turistskat i Braunlage på 2,50 eur per person per overnatning. Det afregner man selv med hotellet ved afrejse.

 

Har i behov for mere info kan i kontakte Bjarne på tlf. 60956455.

Skynd jer at blive tilmeldt, mens der endnu er plads.

Hilsen

Bestyrelsen

 

Årup Motions Cykleklub

 

Følgende er Tilmeldt/har betalt

 Ole Mikkelsen

Jørgen Petterson

Mogens Been

Birte Been

Erik Christensen

Bjarne Jensen

Ena Jensen

Søren Fisker Olesen

Vibe D. Nielsen

Kristian Viggo Morbech 

Ellis D. Nielsen

Flemming Søndergård

Elsemarie

Sarah

Martin Jørgensen

Jørgen L. Jensen

Arne Meiland

Jens Peder Lindballe

Søren Vagtholm

Heinz Munter

Jette Jespersen